Wanneer je bestellingen hebt gemaakt, en die hebt voorzien van producten, kun je diverse lijsten uitprinten. Je kunt ze printen vanuit de bestelling zelf, of in één keer voor meerdere bestellingen tegelijk. In het laatste geval worden gegevens waar nodig gecombineerd.

Alle lijsten worden gegenereerd als PDF-bestand. Deze kun je na downloaden uitprinten, of bijvoorbeeld e-mailen.

Afdrukken vanuit bestelling overzichtspagina (meerdere in één keer)

In dit voorbeeld worden de gegevens van 3 bestellingen gecombineerd tot één lijst. In het geval van de boodschappenlijst bijvoorbeeld, zullen alle ingrediënten worden opgeteld.

Dus als er 'tomaat' in twee van de drie bestellingen zitten, weet je gelijk hoeveel tomaten je in totaal moet inkopen.

Afdrukken vanuit een bestelling (voor één bestelling)

De diverse lijsten kun je ook vanuit de bestelling zelf genereren, de knopjes zitten op dezelfde plek, rechtsbovenin.

Uitleg over de verschillende lijsten die beschikbaar zijn

Besteloverzichten
Het linkericoon is te gebruiken voor besteloverzichten. Als je meerdere bestellingen aanvinkt krijg je een lijst met wat er in zit.

Als je dit icoon vanuit het bestellingsoverzicht aanlikt, krijg je een scherm waarin je diverse zaken aan en uit kunt vinken. Zo kun je de lijst precies zo genereren als dat handig is voor je.

Zo kun je opmerkingen aan of uitzetten, sub-producten die in pakketten zitten wel of niet tonen, etc.

Personeelsrooster
Het personeelsrooster is ook uit te printen. Hierop staat wie er wanneer moet werken. Als je meerdere bestellingen aanvinkt en dan op het tweede icoon klikt, zie je een overzicht. Zorg wel dat je personeel hebt gekoppeld aan de bestelling, om iets op de lijst terug te zien.

Chauffeurslijst
De chauffeurslijst is een handige compacte lijst die je chauffeur(s) kunnen gebruiken om te zien wat ze moeten afleveren. Ook hier geldt weer: selecteer meerdere bestellingen en klik op het icoon.

Inkooplijst (boodschappenlijst)
De inkooplijst toont ingrediënten. Dit betekent dat je hier alleen wat op ziet als je:

• Producten van type 'food' in je bestelling(en) hebt
  • én, deze food producten ingrediënten gekoppeld hebben

Heb je dit gedaan, dan toont de lijst een per leverancier uitgesplitste boodschappenlijst, waarbij de hoeveelheden handig zijn opgeteld!

(Om ingrediënten te koppelen aan een product, ga je naar de producten pagina, en bewerk je het product. Onder de tab 'ingrediënten' kun je deze koppelen inclusief hoeveelheden.)