Stel: Catermonkey klinkt aanlokkelijk. Je zit erover te denken de sprong in het diepe te maken en je bedrijfsvoering te laten draaien in Catermonkey. 

Maar hoe ga je over? Je team moet er klaar voor zijn, en jijzelf natuurlijk ook. 

Hieronder volgt een eenvoudig stappenplan dat wij vaak adviseren.

Stap 1: Catermonkey inrichten

Dit kun je doen volgens ons artikel over inrichten: https://help.catermonkey.com/en/articles/3156299-snel-aan-de-slag-met-catermonkey-je-account-inrichten

Stap 2: Een overgansmoment plannen

Voor de overgang is het beste om een datum in het vizier te hebben, bijvoorbeeld: over 1 maand. Laten we zeggen dat je 1 december over wilt, als voorbeeld.

Ga dan als volgt te werk:

  1. Alle bestellingen die je nu al hebt, en die na 1 december geleverd moeten worden, plaats die in Catermonkey,

  2. Alle bestaande bestellingen die vóór 1 december geleverd moeten worden gaan nog op de oude manier van werken die je nu al gewend bent.

  3. Alle nieuwe bestellingen die binnenkomen en die na 1 december geleverd/uitgevoerd moeten worden, voer die ook in Catermonkey. 

  4. Alle nieuwe bestellingen die vóór 1 december geleverd moeten worden gaan nog op de oude manier van werken die je nu al gewend bent.

Afhankelijk van hoeveel invoerwerk je wilt doen, en hoe lang je nog op je huidige manier wilt werken, kun je de datum verder of minder ver naar voren zetten.

Zet je hem verder naar voren, dan hoef je minder in te voeren, maar zit je nog langer vast aan je huidige werkwijze. Zet je hem dichterbij, dan is er wat meer inrichtwerk te doen, maar kun je die opdrachten wel gelijk met alle handigheden van Catermonkey uitvoeren.

Did this answer your question?