Okay, je wilt ingrediënten koppelen aan je gerechten zodat je slimmer kunt inkopen.

Hoe kom je aan de lijst van ingrediënten? Wij hebben deze tip:

Vraag je leveranciers je in Excel aan te leveren wat je het afgelopen jaar hebt besteld.

Dikke kans dat zij kunnen zien wat je de afgelopen tijd hebt besteld aldaar, en als je ze vraagt dit in een Excel lijst aan te kunnen leveren, dan kun je die lijst in één klap importeren, via het knopje rechtsbovenin op de Ingrediënten pagina in Catermonkey.

Daarna kun je deze ingrediënten eenvoudig oproepen wanneer je ze koppelt aan een gerecht, en zodoende weet je je food cost en dus je marge, en natuurlijk koop je nooit meer teveel in, en kost het uitrekenen van je boodschappenlijst je geen tijd!

Grote kans dat je je alleen hier mee al je Catermonkey abonnement ruimschoots terugverdient!