Catermonkey integreert met Onlinewerkrooster.be (OWR). De koppeling doet in een notendop het volgende:

• Catermonkey bestellingen (events) kun je exporteren naar OWR, en wordt in OWR opgenomen als event, waarbij naam, klantnaam, datum en aantal personen benodigd personeel wordt overgenomen.
  • In OWR kun je vervolgens je planning maken, en je personeel uren laten tikken.
  • Ieder uur downloadt Catermonkey de planning van aanstaande events, en de getikte uren van events die zijn afgelopen.
  • Planning: de planning van OWR zul je terug zien in de Catermonkey personeelplanning, waardoor het net lijkt alsof je de planning zelf hebt gemaakt in Catermonkey. Dit wordt ieder uur bijgewerkt.
  • Geboekte uren: daadwerkelijk ingeklokte uren bij OWR, dus na het event, worden ook ieder uur gedownload, en op dezelfde manier verwerkt binnen Catermonkey: bij de personeelsplanning in Catermonkey zie je dan de daadwerkelijk getikte uren terug.
  • Met de reeds bekende knop kun je deze daadwerkelijk getikte uren op je bestelling plaatsen, indien gewenst, om te factureren naar de klant.

Stappenplan

Stap 1: Eenmalig koppelen via API koppel code

Ga naar de instellingen pagina > Koppelingen & Integraties en koppel OWR via een koppelcode aan je Catermonkey account.

De API-key code kun je opvragen bij OWR. De accountnaam staat in de adresbalk van je browser. Daaronder vul je de INSS Code in van een beheerder van je OWR account.

Stap 2: Event exporteren

Ga naar Bestellingen, en maak een bestelling van type 'evenement' aan.

• Kies een begindatum en een einddatum plus tijd.
  • Geef de bestelling een naam.
  • Bij personeelplanning stel je de behoefte in, bijvoorbeeld '2 personen bediening, en 2 chefs'
  • Klik de personeelsmodule popup weg. Rechtsboven het blokje van 'Personeel' zie je een groen rond OWR icoontje:

Wanneer je daarop klikt, wordt het event naar OWR verzonden. Het icoontje verandert van groen naar grijs. Als je hier nogmaals op klikt zal dit knopje gelijk doorlinken naar het evenement in OWR.

Stap 3: Plannen in OWR, binnen een uur staan de wijzigingen in je Catermonkey!

Je kunt nu mensen plannen in OWR. Na maximaal een uur worden de wijzigingen steevast bijgewerkt in je Catermonkey account, en zul je in het blokje Personeel binnen de bestelling zien welke uren iemand werkt.

Stap 4: na het evenement worden de getikte uren naar je Catermonkey gedownload

Eén dag nadat het evenement is afgelopen zullen alle getikte uren worden bijgewerkt in je Catermonkey account, en zul je in het blokje Personeel binnen de bestelling zien welke uren iemand heeft gewerkt.