Foodtruckbestellen.be en Catermonkey werken samen! Als je een account hebt aangemaakt via Foodtruckbestellen.be, dan kunnen mensen eenvoudig jouw foodtruck(s) boeken!

Doe de volgende paar eenmalige stappen (kost gemiddeld 15-30 minuten, afhankelijk van de grootte van je assortiment), en dan staat het gereed:

• Maak op de productenpagina één of meerdere producten aan die mensen kunnen gaan boeken als ze je foodtruck boeken. Bijvoorbeeld: Big Juicy Hamburger, en Authentic Pizza's. Stel in elk geval een naam en een prijs in, maar een mooie foto is ook aan te raden!
  • Ga naar de webshop* pagina en klik op de 'foodtruckbestellen.be widget' knop.
  • Halverwege de pagina kun je producten toevoegen. Zoek hier op Hamburger en op Pizza (in dit voorbeeld), en voeg ze toe.
  • Klik bovenin op wijzigingen opslaan.

Eventueel kun je nog diverse andere instellingen doen, lees gerust eens door de webshop pagina heen. De webshop is namelijk heel flexibel. Je kunt bijvoorbeeld meer dan twee stappen doen, eentje voor eten en eentje voor drank en eentje voor het contactformulier.

Wil je dit ook op je eigen website inbouwen? Check dan dit artikel.

*zie je geen webshop pagina? Ga dan naar tandwiel > abo en betaling, en zet het abonnement op Dinner Party. Tijdens de proefperiode is dit sowieso gratis!