Heb je een iPhone? Hieronder leg ik uit hoe je je agenda koppelt.

Stap 1: ga naar je catermonkey account, en klik op het icoontje bovenin. Dit kopieert een speciale agenda-link naar je 'klembord', waardoor de eerstvolgende plak actie de link plakt (ctrl+v op Windows, of cmd+v op Apple macbooks). Stuur nu een e-mail naar jezelf vanaf dezelfde computer, en in die e-mail plak je de link, en verstuur je het e-mailtje.

Ter controle: de link ziet er ruwweg als volgt uit:
https://static.catermonkey.com/cal/71e49148269dc32042bb92bb05e8d52q3a.ics

Open de e-mail aan jezelf met de e-mail app die je gebruikt op je iPhone. Selecteer de link, en tik op 'kopieren'.

Volg vervolgens het volgende filmpje (let op: in het scherm kies je op een bepaald moment voor Nieuwe account > Anders > Voeg agenda-abonnement toe, en daar plak je de link die op je iPhone klembord zit (vasthouden op het veld, en dan 'plak' kiezen):

Daarna zul je bij je iPhone app onderin bij 'Agenda's' een agenda zien toegevoegd. Deze wordt automatisch bijgewerkt als er bestellingen bijkomen in Catermonkey.