Catermonkey koppel je eenvoudig aan je Snelstart account. Dit gaat als volgt:

Ga naar het tandwiel > Koppelingen & Integraties > Snelstart

Klik op de knop om te koppelen. Je wordt nu naar Snelstart geleid, volg de instructies van Snelstart.

Nadat je dit hebt gedaan word je teruggestuurd naar Catermonkey. Nu dien je nog even de BTW tarieven te koppelen op de pagina waar je op uitkomt, en klaar.

Vanaf nu kun je facturen die je in Catermonkey maakt doorsturen naar Snelstart. Open of maak een (concept) factuur vanuit een bestelling, sla hem op, en klik dan rechts op 'Kopieer naar Snelstart'.